ne durumdasınız hocam. toplu yemek su ihtiyaç dağıtımları yapılmaya başlamıştır bazı noktalarda ulaşabildiniz mi?
Hocam burc kasabasi yakin bir koye geldik bir koy evindeyiz cocuklari soba yakip isittik simdi cok sukur iyiler ellerinizden operler
Öncelikle geçmiş olsun..
Sizi Antalyada misafir edebiliriz.
Maddi manevi yardımcı olmak isterim.
Allah sizden razi olsun her yer kapali yakit bulamiyoruz rkmek yok simdilik koy rkmegi bulduk karnimizi doyurduk sukur olsun isindik 30dk once 4.7 yine sallandik heryer kaos cok sayida olenler var yetisemiyot afad cok gec kaldilar
Bir koye geldik hocam sicak bir koy evindeyiz kanimiz doydu sukur olsun sabah bu yana yeni yemek yedik cocuklar isindi soba yaktik depremler devam ediyor ama mecburen oturuyoruz ekmek ve yakit su yok baraj su pompalari arizalanmis gaziantep su yok hazir su sorunu var kisitli marketler bosaldi. Kaostayiz yarabbi kimseyi bu dutuma dusurmesin bir babayi cocuklarina karsi mahcup etmesin aceleden ciktim hanim cuzdanini almis telini almis ben tel ve araba anahtari aldim herseyimiz evde kaldi ehliyetsiz kimliksiz mecbur dolaniyorum EVİMİZ CATLAK COK GUVENSİZ ŞASTİK KALDİK DUA EDİN LUTTEN.