Merhaba arkadaşlar bir e-ticaret sitesinden 4 adet Tişört satın aldım ondan öncesinde de 2 adet almıştım bedeni Large idi ve tam uyum sağladığı için 4 adet daha satın almaya karar verdim. Bu arada aldığım Tişörtler aynı markanın ürünü neyse dostlar. Ürün elime geldi. 4 adet ürünün 2 adeti eski aldığım ürünle aynı baskıda ve aynı ebattaydı diğer 2 adet ürünün baskısı tüylü ve ebatı Large olmasına rağmen uzun ve dardı neyse ben 2 ürünü iade etmek için karşı tarafa yazdım bu arkadaşlara ürünün ayıplı geldiğini ve daha önce aldığım toplam 4 tişörtten farklı geldiği için iade edeceğimi söyledim.

Bu firma kargo bedelini sizin ödemeniz lazım dedi fakat ürünler farklı geldi neden ben ödeyeyim dedim? Neyse Kargo anlaşmam vardı ürünleri iade ettim. Sonra bu firma 90 TL kargo bedelini kesip iade bedelinde bulundu. Kendilerine yazıp hatayı düzeltmelerini söyledim kargo bedelinin yarısını karşılayacağını söylediler çünkü 4 adet ürün aldığımda kargo ücretsizdi 2 adet iade ettiğim için o parayı da almışlar nasıl bi kıl bi firma siz düşünün

sonuç olarak ürünün açıklama kısmında beden ölçüsü yok ürünün anlatan özellik yazan hiçbirşey yok. Bu firmaya tüketici üzerinden şikayet oluşturdum. Kargo bedelini tam almak için sizce bu durum ne olur acaba?