Emirkirax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siyaseti karıştıran sizlersiniz aylar yıllar öncesinden haber verildi uzmanlar bnas bas bağırdı !!
Sevgili Emir
öncelikle sakin ol. Uzman dediğin adamlar benim çocukluğumdan beri bas bas bağırıyor deprem olacak, ve oluyor. Adları uzman oluyor. bunlar uzman değil öncelikle şebek bunu bir kabul etmek lazım.
Bak ben sana bir sır vereyim. istanbulda çok büyük bir deprem olacak uzmanım. buna göre bir önlem al hadi. Alamazsın çünkü bunun adı şebeklik. Bilimsel olarak zamanı tahmin edilemeyen bir afet için alınacak tek önlem yapılaşmadaki önlemdir. Buna laf söyleyebiliriz. Ama medyadaki 2 şebeği uzman diye kakalayamayız.

Bir diğer husus, 6.000 bina. bina başı 100 personel desen 600000 insan yarım milyon dan fazla insan. iş makinesi bunların ayrıca yemeği barınması sevkiyatı 10 farklı il gibi tüm detayları düşünürsen biraz daha olayın ciddiyetini anlayabilirsin. Legodan ev yapılmış yıkılmış gibi cümlelerin var. Henüz olayın ciddiyetini kavrayamamışsın.

Bu ülkenin askerinin görevi ülkeyi korumaktır. depremde sadece destek görevi görür. ve bu desteği tüm gücü ile yapması normal değildir. Zira her koşul ve şartta korunması gereken sınırların vardır. Terör örgütlerinin deprem molası verebileceği düşüncesine kapılabilirsin. Büyük devlet olmak büyük sorumluluk büyük fedakarlık gerektirir.
Ben bu devletin hükümetiyle muhalafetiyle elinden geleni yaptığına eminim. bir vatandaş olarak da elimden geleni yapıyor ve süreci de en iyi dilek temenni ve dualarımla takip ediyorum.
Sana da sakin olmayı, kalp kırmamayı, sokakta seni görse selam bile vermeyecek siyasiler için insanları üzmemeyi öneririm.
hepimize geçmiş olsun