Merhaba,
Mart ayında Webnus ile çalışmamın ikinci senesi dolacak. Mega Hosting hizmetlerini kullanıyorum. Geçen ayda da aynı şekilde 2-5 günlük bir kesintiye uğramıştık ancak bir sorun olmadan hizmetlerimiz kaldığı yerden devam etti. Ancak şu an global çapta bir VMware açığı keşfedilmiş ve saldırılar düzenleniyormuş diye internette bir makaleden okudum. Şu an Webnus'un da muhtemelen böyle bir problemi olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir şekilde telefon ile iletişim kuramıyoruz. Dün akşam saatlerinde ana domainime girebildiğimi farkettim. Ancak ana domainimin Haziran - Ağustos aylarına ait bir görüntüsü idi. Siteye erişim sağlayabiliyorken Direct Admin'e giriş yapamadım bu nedenle çok detaylı bilemiyorum. Sonradan eklediğim domainlerime ise erişilemiyordu. Hepimize büyük geçmiş olsun. Ben de günlük yedeklemeye aldanarak kendim yedeklemiyordum. Umarım arkadaşlar başarılı olur, bizleri ve kendilerini zor durumda bırakmazlar. Aktif bir dijital ticaret sitem mevcuttu. Orada ki müşterilerim kapatıp gittiğimi dahi düşünebilir. Çevreye farklı yansıyor olaylar. Arkadaşlara yalnızca başarı diliyorum. Sonucun kötü olması durumunda durum gerekli mercilere taşınabilir.
Edit: webnus.net.tr erişime açılmış. Yalnız geri yüklenen back-up mayıs ya da haziran ayına ait olduğu için eğer bu tarihten önce üye olmadıysanız ya da hizmet satın almadıysanız muhtemelen üyeliğinize giremeyecek ya da hizmetinizi göremeyeceksiniz. Yukarıda bahsettiğim gibi mayıs ya da haziran ayına ait tüm sunucu back-up ı yüklenmiş. Umarım denemeyi bu back-up 'ta yapıyorlardır. Tüm çalışmalarımızın gitmesi tatsız olaylara sebebiyet verecektir.