Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli R10 Ailesi

Maalesef tarihimizin en büyük doğal afetlerinden biriyle karşı karşıyayız.

Göçük altında kalan vatandaşlarımıza acil yardım, yaralılarımıza acil şifalar, vefat eden tüm vatandaşlarımıza başsağlığı, ailelerine ise sabırlar diliyoruz..

Gün tek yürek olma, birlik olma günü, Gün yaralarımızı hep beraber sarmak için bir olma günü..

Sizler her zaman elinizi taşın altında koydunuz. R10 Ailesi olarak çocuklarımızdan yaşlılarımıza kadar bu kış zamanında sokakta kalmak zorunda kalan binlerce vatandaşımıza elimizi uzatalım..

Allah vatandaşlarımızın ve ülkemizin yardımcısı olsun..

Normalde bir elin verdiğini diğeri görmemeli fakat böyle durumlarda geçerli değil. iyilikler paylaşıldıkça çoğalır! ilk dekontu ben paylaşıyorum. Oğlum Atlas'ın adına..

Ziraat Bankası
Türkiye Kızılay Derneği
TL IBAN NO: TR48 0001 0021 1000 0028 6852 54
USD IBAN NO : TR21 0001 0021 1000 0028 6852 55
EURO IBAN NO : TR91 0001 0021 1000 0028 6852 56

Ücretsiz Çekiliş için Gold, Platin, Kurumsal Üyelik ve Kategori Reklam hakları tanımlayacağız.

R10.Net, her zaman milletimizin en zor zamanlarında yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir.
@Coşkun Çetin; başta olmak üzere bütçesi dahilinde yardımcı olan herkesten ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.
Her zaman olduğu gibi farklılıklarımızı bir kenara bırakarak yine ülkece tek yürek olduk. İşte bizi herkesten ayıran özellikte budur.
Bende oğlum Efe ve yeni doğacak çocuğum için bağış yaptım. Devamı da gelecektir.