@Coşkun Çetin;
Yasamini yitirenlere Allah'tan rahmet, yarali olanlara acil sifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle bir aci yasatmasin.
Burada gördükçe gerçekten teşvik oluyor insan, R10 yönetimine bu konu için teşekkür ederim.
Kim ne kadar verebilirse veriyor ve gördükçe mutlu oluyor insan, büyüğü küçüğü yok bu işin arkadaşlar 1 olmadan 2 olmuyor. Allah tüm depremzedelere yardım etsin havalar çok soğuk.
Eşim bugün göndermş. Konuyu görünce 2,5aylık kızım Meryem Asel Bozdağlı adına da şimdi yaptık. Rabbim yardımcı olsun. Başlattığınız kampanya için de teşekkür ederiz rokito takımı.
Allah yardımcımız olsun. Allah yardım etmeye çalışan herkesten razı olsun inşallah.
Bizde bir miktar gönderim sağladık. Umarım en kısa sürede tüm herkes sağlığına kavuşur, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
Ayrıca R10.NET platformu olarak böyle güzel bir yardım kampanyası oluşturduğu için
@Coşkun Çetin; Coşkun Bey'e çok teşekkür ederim.
Hayırlı geceler.
Elimizden Geldiği Kadar Kızılaya Olmasada AFAD a yardımda bulunduk
İnşallah bağışlarımız ihtiyaç sahiplerini bulur allah yardımcıları olsun
kızılay deprem seçeneği olmadığı için afad'a yapıldı
Beni yıllardır R10'a bağlayan şey bu dayanışma ve birliktelik olmuştu. Yardımlaşma ve birliktelik her zaman olduğu gibi yine hepimizi mutlu etti.
R10 büyük bir topluluk ve büyük bir platform fakat bundan ziyade çok büyük bir
AİLE
Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. R10 gibi bir ailede sizlerle beraber olduğum için gurur duyuyorum..