BeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalarım, Hatay'dan yazıyorum. Bölgede çok büyük sıkıntılar var, binalar tuzla buz olmuş durumda. Özellikle Antakya'da nerdeyse sağlam bina yok. Antakya havalimanı artık yok. İskenderun keza aynı şekilde. Bizim binamızda sıkıntı yok, ufak tefek çatlaklar var ama mecburen tahliye ettik ve arabada geçiriyoruz afadın yeni açıklamasına kadar. Kampanya için çok teşekkür ederim coşkun abi. Ama burada altyapı bitti. İnsanlar telefon araması bile yapamıyor sadece sms sistemi çalışıyor. Keza geç saatlerde internet erişimi zar zor elde edebildim. Daha iskenderuna afad tamamıyla varamamış durumda. Bölgedeki yerliler kendi çabaları ile insanları kurtarmaya çalışıyor. İskenderun sahil tarafı, pac meydanı , SSK hastanesi hepsi çok çok kötü durumda. Resmen kıyamet senaryosu gibi ortam. Keza aynı şekil durum malatya,maraş,gaziantep,osmaniye gibi illerde de devam ediyor.

Allah sonumuzu hayretsin, ben dahil elimden sadece dua etmek geliyor. Tüm altyapı kitlenmiş durumda. Hayıra vesile olan herkese Allah daha çok arttırsın. Rabbim kimsenin başına vermesin.
Allah yardımcımız olsun.
Keşke elimizden fiziki olarak daha büyük şeyler gelsede yapabilsek..

Çok üzgünüz