Selamlar, istanbulda oyun ve yazılım işletmenizin var ekipçe TIR tuttuk ve Kızılay bağlı olarak elimizden geleni yapmak istedik. Direk ilgili yazımızı paylaşıyorum katılım göstermek isteyen arkadaşlar bütçesi neyse yardımcı olmak isterse eğer olabilirler.
Resimleri konu altına gün sonunda ekleyeceğim.. hayırlı günler
Değerli Misali2 Oyuncuları Birlik Olma Zamanımız Geldi!
Misali2 Oyun Hizmetleri olarak bir yardım tırı kiralamış bulunmaktayız.
Bu tırı yarın sizlerin desteği ile hep birlikte el ele dolduracağız.
Misali2 Yardım Tırı 7 Şubat Salı sabah 09:30 saati itibariyle Kızılay İstanbul/Başakşehir şubesinin önünde olacak. Bu tırı el birliği ile sizlerin de desteği ile birlikte dolduracağız.
Yasal kanun sebebiyle TL / Nakit Para veya IBANA destek toplayamıyoruz.
Kızılay Başakşehir şubesi aracılığı ile kiraladığımız yardım tırını sizlerin desteği ile birlikte doldurup ihtiyaç olan deprem şehrine gönderimini sağlayacağız.
Misali2 olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.
Misali2'nin değerli oyuncularına bir destek çağrısında bulunuyoruz. Salı sabahı 09:30 itibariyle akşam 19:00'a kadar sizleri Başakşehir Kızılay merkezine bekliyoruz.
Misali2 Yardım Tırı sizlerin desteği ile dolacak ve sokakta kalan binlerce vatandaşımıza destek eli olacak.
Sende Sabah 09:30 itibariyle Kızılay İstanbul Başakşehir şubesine yardım kolin ile gel!
Misali2 ekibi olarak başta ben, Mesud, NYSTORM, Mustafa ve Abdullah sizleri bekliyoruz. Gün birlik olma günü az çok demeden elde imkanınız ne ise destekleriniz ile bekliyor olacağız sizleri.
ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ LİSTESİ:
⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺
- Hijyen Malzemeleri ( Kapalı Paket )
Sabun, Şampuan, Islak Mendil, Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu dahil olmak üzere aklınıza gelebilecek tüm hijyen malzemelerine ihtiyaç duyuluyor.
- Gıda Malzemesi Herşey Dahil ( Açılmamış Paket )
Kuru bakliyat, Taze Sebze ve Meyve, Kek, Çikolata dahil olmak üzere aklınıza gelebilecek tüm gıda malzemelerini bir koliye yada poşete koyup getirebilirsiniz.
- Bebek Bezi & Biberon ( Kapalı Paket )
Yaş & Ay fark etmez Bebek Bezi, Biberon, Emzik
- Battaniye & Yorgan & Uykuluk & Isıtıcı ( Kullanılmamış )
Sıfır & Kullanılmamış Battaniye & Yorgan & Uykuluk
- Isıtıcı & PowerBank ( Düzgün Çalışabilir Olması Yeterlidir )
Özellikle şehir dışında depreme mağdur kalan vatandaşlarımızın ailelerine iletişim kurması için gerekli olan şarj edici PowerBankler ve Isıtıcılar
⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺⸺
BAŞAKŞEHİR KIZILAY ADRESİ :
BAŞAKŞEHİR MAH. 4. ETAP 1. KISIM MEVLANA CELALETTİN RUMİ CAD. İSTANBUL ÇARŞI ALT KATI NO:17/1
Sizde yardım eli uzatmak istiyorsanız lütfen gelmeden önce bizimle iletişime geçin.
İletişime geçebileceğiniz Instagram sosyal medya hesapları :
Instagram : ZiyadMisali
Instagram : Misali2Official
Instagram : mesudapaydin
Instagram : sabanserty
Misali2 Oyuncuları Birlik Olma Zamanı!
Ülkemiz ve vatandaşlarımız için üzerimize düşen vazifeyi yerine getirme zamanı. Salı günü 09:30 - 19:00 saatleri arasında Başakşehir Kızılay şubesi önünde bulunan Misali2 Yardım Tırına desteklerinizi bekliyoruz.
Ayrıca tüm meslektaşlarımı ve ekiplerini böyle bir günde işbirliğine davet ediyorum.
Acının rengi markası olmaz bugün birlik günü. Sırt sırta vererek üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmemiz gerekiyor. Tüm oyun sahiplerine buradan bir destek çağrısında bulunuyorum. Sizde yarın Başakşehir Kızılay şubesinde olun ve bu yardım tırını birlikte dolduralım. Evsiz kalan çocuklarımıza annelerimize ve babalarımıza ortak bir destek eli uzatalım.
YARIN 09:30 - 19:00 SAATLERİ ARASINDA BAŞAKŞEHİR KIZILAY MERKEZİNE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR OLACAĞIZ.
BİZ MİSALİ2 OLARAK İLK ETAP DA 75.000 TL DEĞERİNDE BİR ERZAK DESTEĞİNDE BULUNACAĞIZ.
SİZLERİNDE DESTEĞİ SAYESİNDE BU TIRI DOLDURACAĞIZ!
ORGANİZE BİZDEN DESTEK OLMASI HEPİMİZDEN!