Elime gelen haberleri burada listeleyeceğim konu sürekli güncellenecektir
Arkadaşlar adıyaman besni de 15 temmuz şehitleri mahallesi yukarışehir sitesinde enkaz altında bebek de dahil olmak üzere bir çok kişi var henüz yardım ulaşamamış lütfen yayalım
…….
Cebrail, Cumhuriyet Cd. 58 A,Antakya/Hatay ismi Kamuran Sarper Can lütfen yardimci olun ailesinden de bi haber alamiyoruz lütfen
……..
Antakya Kanatlı mah. Çağlar Apartmanı 1.kat
Eda Canbulat ve bebeği Duru'dan haber alınamıyor. bilgisi olan lütfen 05079280717 arasın
………
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu aslanbey mahallesi güneşli kocabaş evleri 7. Blok 3. Kat ailem enkaz altında haber alamıyorum 4 kişi
Menderes mah.dulkadirogullari.agaoglu apt. Trabzon bulvarı no 127/11 Kahramanmaraş
Arkadasın kuzeni ve ailesinden haber alınamıyor paylaşabildiğiniz yerlerde paylaşır mısınız 1 yaşında bebek var yardimci olun lütfen
………..
Fatih Caddesi Cebrail Mahallesi Cenk Apartmanı Kat:5 Antakya HATAY ulaşılamıyor
……….
Ad Soyad SAADET YETİŞEN CEBRAİL MAH. 5.BAHÇELİ SK. PINAR PINAR APARTMAN 4/8. HATAY / ANTAKYA
Arkadaşımın ailesi göçük altında kalmış ekipler yokmuş acil olarak yayarmisiniz lütfen.
………
Maraş afşin masal avm belediye ilerisi mipgross karşısı 3 erkek 1 kadın enkaz altında kaldi ekipler gitmemis yardim yollama imkaniniz var mi
Şht Py Üst Mah., Ali Demirbüken Cad., No: 2 hatay emlak evleri
………
bina yıkılmamış diye biliyoruz merdivenler yıkılmış mahsur kalmışlar akevler mahallesi şehit irfan fansı sokak tartıcı-2 apartmanı
…….
Dayima saatlerdir ulaşamıyoruz. Bölgede olanlarin iletişime geçmesini istiyoruz. Dabakhane, özlem otel, Yeni Boztepe Cd No:3, 44100 Malatya Merkez/Malatya
…….
Kahramanmaraş Elbistan sosyal kebeli mahallesi köylerinde çoğu kişi dışarıda kalacak yerleri yok herhangi bir araç gereç malzemeleri yok
……..