Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
plazma tv alıp götüren munasip yerine monte eder inşallah ama ülke olarak doğal felaketlere hiç hazır değiliz bu kaçıncı deprem istanbul, van,izmir hala her enkazın üstünde yüzlerce kişi var istanbul gölcük depreminde arama kurtarma idim üzülerek söylüyorum ki orda bile daha akıllı idi halkımız. Afad ne çorba ne battaniye dağıtmayı başarabildi üzülerek söylüyorum gidişat iyi değil denetleme hak getire eğitim hak getire oldukça daha çok sadece geçmiş olsun yazarız.

Konu açtım 250 bin karton bardak için sponsor arıyoruz koskoca r10 da 1 tane sponsor çıkmaz mı bedel 400 tl 200 tl oda zorla ikna ettim abiyi maliyeti bile değil... şöle zannediyorlar sanırım 250 x400 100 bin herife bak fırsatçı yok yok adamın ne sermayesi ne parası var o 100 bin le tekrar üreticek gökten yağmayacak ki matbacı kağıdı bedava vermeyecek anlatamıyorum ya sinirlerim bozuldu sabah dan beri
Doğal afetlere hazır olmadığımız konusunda maalesef hemfikiriz. Ülkede denetim yok. Malatyada 2 3 yıl önce yapılmış dışı güzel kaplamalı bina bile tuz buz olmuş. Yeni binalara bile güvenilmiyor.