haklı olduğun noktalar var. Biz falcılık konusunda uzman bir millet olduğumuzdan bu tarz paylaşımlar çok tutuluyor herkes tahminler yapıyor tutunca ortaya çıkıyor. Burada üzüldüğüm nokta bizim deprem uzmanları 1 yıl 2 yıl önceden uyarıyor eminim erken analiz eden uzmanlarımız da vardır çalışmalarını duymadıklarımız ama yabancılar bu işi bizden daha iyi yapıyor. Deprem ülkesi olmamıza rağmen bu kadar yakından incelememiz gerekirken adam yakın zaman da uyarıyor elbet de yakın olması hoş olmadı ama bilime güvenmek lazım. İstanbul depremini herkes biliyor herkes gün veriyor ama bunu en yakın zaman da tespit edecek teknolojiye ve bilim insanlarına sahip olmamız lazım.
hah hocam demek istediğim buydu. kesinlikle katılıyorum size. Önceden tedbir alınması şart mı? kesinlikle. En büyük sorunumuz bu. Açıklama yapılıyor yıkılan hastane eskiydi. yahu hastane yıkılıyor millet nereye gidecek? Özrü kabahatinden büyük. o kısımlara gelince gerçekten içler acısı durum.
muneccim olmaya gerek yok.
Gemi bogazdan gecti, ben dedim depremlere hazir olun.
Akabinde kagithane depremi ve bu gece bircok ilimiz..
O gemi nezaman gelse hep ayni senaryo.
Mmmmuuuuunnnneeeeccccciiiimmmmm olmaya gerek yok!!!!!!!
hocam ameriga deprem aleti bulacak gelip sende deneyecek. Neden? Sebep ne? Dünyanın bir tarafından gelip neden sende deniyor? Kendi ülkesinin etrafında istemediği onlarca ülke var. neden biz?
Ben inanmıyorum böyle bir şeyin varlığına. deprem gibi bir doğal afeti kontrol etmek demek bu gün dünyayı yönetmeyi geçtim köle haline getirmek demektir.
Rusya dururken neden gelip senin ülkende? boğazdan Maraş'a gidene kadar; karadenizden moskovayı vurur eğer öyle bir cihaz var ise.
Mantıklı şeyler değil bunlar.