Bir şekilde yaşadığım ilden memleketime gelebildim
Kahramanmaraştayız şuan şehirde gözle görülür çok az bina kaldı... son olan 7.5 büyüklüğünde olan depremde gözümüzün önünde binalar yıkıldı,
umarım yalandır söylentidir 8.5 deprem olacağı yönde, eğer o olursa tek bir bina kalacağını sanmıyorum kalanlarda zaten ya bir kolon ayakta tutuyor ya da diğer binaya yaslı şekilde.
Aile bireylerimizden bazılarına ulaşamıyoruz hatlar sürekli kopuyor İnternet altyapısı tamamen çöktü gibi sadece bazı alanlarda vodofone hatlar çekebiliyor.
Eğer Kahramanmaraşta olan varsa rica ediyorum telefonunuzun internetini veri paylaşımlarını açın şifresiz bırakın arabalarda olsanız bile 20-30m yakında göçük altında olan birisi olabilir mahsur kalmış olan olabilir. Çok kötü durum şehir neredeyse yok oldu,
haberlerde Görememe sebebiniz büyük bir ihtimalle yayın yasağı var, insanlar endişeye kapılmaması için. Diğer illerden çok kat kat hasar var maddi manevi çok fazla vefat edenler var enkaz altından çıkanlar... Dualarınızı lütfen esirgemeyin bir dua bin derde umuttur. 🙏
Çok geçmiş olsun hocam. Umarım herkes kurtulur desek de yaşayan için oldukça zor. Allah yardımcınız olsun.