caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adaşım bu konuda sanırım tek hizmet veren ve işi bilen sensin. Ancak açıkçası eğitmen veya danışman arkadaşların konuya yaklaşımını merak ediyorum Fırsatı olanın hizmetini değerlendirmesi ve dediklerini kulak arkası yapmaması temennim olur. Yabancı forumlarda günlük tartışılan bir konu, nedense bizim forumda hiç kimse bu konuya değinmiyor. Varsa yoksa epin-smm, paket satış veya E-Book dönüyor. Konusuna yanıt yazdığımız beyefendi, oldukça otantik ve ilgi çekici paylaşımlar yapıyor, CPA sistemine bakışını merak ediyorum. Hayırlı geceler dilerim
CPA diye kısaltmasını yazınca bende bir an yeni bir sektör mü çıktı diye düşündüm hocam Bildiğimiz afilliate marketing den bahsetmiyor muyuz? Eski clickbank şimdilerde yabancıların füryası affilate marketing, bir nevi satış ortaklığı hatta bana sorarsanız dropshipping bu kadar rağbet görmeden önce clickbank tarafından popülaritesi vardı ve o zamanlar yapılıyordu. 2015 senesinde clickbank üyeliğimde vardı. aslında sistematiği zor bir şey değil. Satış ortağı olduğunuz kategorideki belli başlı komisyonu yüksek ürünler için bir landing page oluşturup cloaker ya da normal yolla reklam çıktığınız link. arkasına utm link oluşturur gibi takip parametresi olan referans etiketinizi yapıştırıyorlar. Bu sayede 3. taraf panel üzerinde ciro ve komisyon gelirinizi görmenizi sağlıyor. Eskiden afilliate marketing i daha çok sosyal medya gruplarında yapıyorlardı hatta facebook gruplarında e-commerce başlığı altında çok yapılıyordu. hedef kitleyi öyle oluşturuyorlardı, ta ki bazı sektörler reklamlarda yayınlanması yasaklanmaya başlayınca ters orantıda komisyonu da arttırdıklarında komisyoncu kişi reklamlarla bu işe yöneldi. amerika ve kanadadan birkaç kişiden mesaj ve mail olarak soru almıştım bu konuda. yapılabilir ama şuanki çalışma sistemi nasıl detaylıca öğrenmek gerekli. yorum yapan arkadaşımız eğitim veriyorsa değerlendirilebilir derim, açıklamamda herhangi yanlış bir bilgi paylaştıysam şimdiden kusura bakmayın lütfen. Dediğim gibi eski bilgiler güncel hali önemli

yorumlarınız için teşekkür ederim