CEPMANYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşlar forumdan bir arkadaş ile ticaret yapmıştık ve ticaretimiz sonrasında sunduğu hizmet dediği şekilde sonuç vermezse para iadesi yapacaktı (900 euro) ve iade yapmak zorunda kaldı ama 3 gün sonra dedi 1hafta sonra dedi 1 ay sonra ayın 15 i 20 si derken günler haftaları haftalar ayları kovaladı olan bizim paraya oldu ve bende bu ücreti bir arkadaştan alıp vermiştim nede olsa ücret iadesi var zararımız olmayacak diye ama ticaret yaptığımız arkadaş bana ödemeyi iade edemeyince ben arkadaşa kredi çekip verdim parasını, şuan benim kredinin son ödemesi geçti ve faiz biniyor

bu arkadaş ise şuan aylık 5 bin seklinde vereyim diyor fakat isime yaramıyor şuan avukatlık olabilirim durumumda iyi değil ben kapatayım diyorum ama bendede yok. ve arkadaş beni tehdit ediyor eğer forumda konu açarsan hiç ödeme yapmam diye kendisi 12 yıllık eski üye çoğu kişide tanır belki simdi ben ne yapmalıyım bu arkadaşa

çok zor durumda olmasam beklerim ne zaman verirse versin derdim ama bizde kirada duran adamız 900 euro az para değil ben bugün pazar pazar bu soğukta dışarıda ek is yapmak zorunda kaldım 9 saat boyunca çoluk çocuğumuzun rızkını bunun gibilere kaptırıyoruz esseklik bizde ama sizlerindi fikirlerini almak istedim.
Banka açıklamasına bişey yazdiysan atarken ver avukata avukat ilgilensin 3 arkadaşıma o şekil para vermiştim 3 unu de avukata verdim kendim alamayinca 5 6 ayda sonuçlanıyor adresine kağıt gidiyor dönüş oluyor sonrasında 1 ay içinde paranı geri alabiliyorsun sorun olmuyor