Merhabalar, bir kişi hakkında şiakyetçi olmak isityorum . Biraz detay vereceğim bu şikayetten bi sonuç çıkar mı acaba . Fİkirlerinize ihtiyacım var.

Bir dil kursuyla yutrdışına göndermesi için anlaştım.20. ekim 2021 tarihnde işlemleri başlattık. Ancak başta sözleşme felan yapmadık.Bana 1 ay içinde gönderecğeine söz vermişti. Ve bugün tam 15 ay oldu. Sürekli oylaıyor geliyor belgen vs vs diyerekten.

Bu kişiye yapamıyorsunuz benim pasaportumu ve para mı geri verin dedim.Ancka şahıs yine söz verdi ve kez kesin dedi. Bende aramızda sözleşme imzalarsak beklerim dedim. Aramızda tükenmez kalemle sözleşme hazrıladım ve imzaladık. Sözleşme şartı 27.01.2023 tarihine kadar benim yurtdışı işlenmlerimi tamamlayacaktı.Tmamalayamazsa tüm verdiğim paraları geri verecekti. Konusu buydu ancak yine yapamadı ve paramı pasaportumu istedim yine vermiyor . Şikayetçi olacağımı söylüyorum git istediğin yere şikayet et diyor. Bekle diyor belgen geliyor diyor. Bende yapamıyorsun zamanımı çalıyorsun ver diyorum bana 1000 euro masraf yaptım banane bekleyecen felan diyor. ( Bu dil kursu Türkiye de tanınmış büyük dil kursudur)

Ben bu kişi hakkında şiakyetçi olmak isityorum. Ödemeleri açıklamayla birlikte banka hesaplarına yaptım. Elimde sözleşme var. Ancak ben sadece verdiğim parayı değil. 15 ay oyaladı bana maddi manevi çok büyük zararı var.Ben bundan da şikayetçi olamk isityorum.

Deliller : 1 adet sözleşme,whatsapp konuşmaları,banka dekontları

Bu konu hakkında bana verebileceğiniz fikirler nelerdir ?