Merhaba kolay gelsin arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var mevcut haber sitemi taşımayı düşünüyorum önerebileceğiz haber yazılımı varmı
Webaksiyon hizmet anlayışı sıfır taşımak istiyorum hala hosting günü bitmedi halde sitemdeki içerikler silindi eski yazılım olduğu için veri tabanının da sorunlar var diyerek mağdur ettiler oda yetmez gibi memnuniyet adına üst sürüme ücretsiz geçiş sağlayalım dediler birde baktım yönetim paneline giremiyorum farklı yazılıma ait sordumda ise oda bize ait cevabı alďım kendi yönetim panellerinde girmek için uğraşıyorum bana buda bize ait burdan giriş yapacaksınız bilgisi bile vermediler kesinlikle tavsiye etmiyorum ben mağdur oldum sizde olmayın
Şuan bende başka bir şahıstan aldığım script ile uğraşıyorum. Şu maile mail atın bilgilerinizle birlikte sorunlarınızı diyor, 1 hafta olmuş maili atalı daha tık yok. Allah belasını versin bu zihniyetteki satış yapanların. Çakallar parayı alana kadar ballandıra ballandıra anlat, parayı aldığında yüzüne bakmasın. Haram zıkkım olsun yahu.