Ne kadar tuttu hocam bu geziniz bende düşünüyorum'da . Turlarla mı yoksa kendimiz mi gitsek bilemedim.
Gidiş dönüş uçak bileti, uçaktaki ön sıralardan koltuk seçimi ve kabin içi valiz paketiyle 1500 liraya ulaşımı sağladım. Makedonya Üsküp'te 5 gün ve Belgrad 4 gün olmak üzere evlere 1600 lira verdik. Biz 5 arkadaş gideceğiz. Makedonya Mavrovo Kayak Bölgesinde kayak yapmak isterseniz kiralamalar snowboard kiralamaları kaliteye göre günlük 100-200 arası değişiyor. Biz kayak yapmak istediğimiz için Makedonya'da SUV bir araç kiraladık. Arabaya 4 gün için kişi başı 300 lira verdik. Biz otel ve ulaşım hariç cep harçlığı olarak böyle dolu dolu gezmek, yemek içmek ve aktiviteler için 10 bin lira ayırdık. Hatta alışverişe bile güzel bir para yanımıza kalıyor. Hayırlısıyla gidip gelelim daha fazla detay veririm hocam. Bence kesinlikle kendiniz gitmelisiniz. Diğer deneyimlerimden de bildiğim üzere size tarihi yerler hakkında güzel bir bilgilendirme yapıyorlar fakat orada et nerede yenir veya ne yenir gibi cevapları siz google haritaları açıp bile daha iyilerine ulaşabiliyorsunuz. Ayriyeten para konusunda da oldukça uyguna geldiğini söylemek isterim.