Şubat ayında yapacağımız balkanlar turu için Airbnb'den arkadaşlarımızla ev kiraladık. Belgrad'daki ev sahibi mesaj atıp pasaportların fotoğraflarını istemiş ve bunları Sırbistan Turizm Bakanlığına girişimizi yapmak için olduğunu belirtmiştir. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Daha önceki konaklamalarımda böyle bir şey istenmemişti.
merhaba, bircok farkli sehirde bircok farkli tecrubelere sahip biri olarak söylemek istedim, ilk basta airbnb kullandim ama son 1 yilda ne zaman bir konaklama ihtiyacim olsa bana surekli sorun ustune sorun cikartti, defalarca belli belirsiz sorunlara neden oldu, yok efenim son anda ev kiraladigim icin parti yapacagim suphesi ile evi tutamiyorum vs vs , beni surekli resmi konaklamalara yonlendiriyordu otel vb, veya ne bilim bunun icin butun hesaplarimi sildim airbnb den, suan aklima hepsi gelmedi ama bu tarz sorunlardan biktim, sonra musteri hizmetleri ile konusuyorum ve bana sebeplerini soyluyorlar bilmem ne bilmem ne, ama bu sure 2 3 gun surdugu icin ben de planlarimi bozmak durumunda kaliyorum, size tavsiyem booking .com u kullanmaniz, gerek resmi prosedürlerin azligi, gerek islemlerim hizi, gerek ek hizmetler, son 1 yilda bircok yerde konaklama icin kullandim suan Genius 3 seviyesindeyim, bazi indirimler vs sagliyor bu genius programi, ilk etapta zaten cok bisey degil ama uzun vadede bir yer kiralarken faydasi oluyor, bookingde tabiki airbnbde oldugu kadar bireysel ev sahipleri yok, ama zaman icinde buna alisacaksiniz, hizmet kalitesini sayesinde geri kalanini umursamayacaksiniz, ayriyetten bookingde bircok yeri ön ödeme olmadan rezerve edebilirsiniz, vs vs uluslar arasi seyahatler konusunda akliniza takilan birseyler olursa benimle irtibata gecebilirsiniz profilimde whatsap numaram var, konu farketmez, bilgim varsa yardimci olmaya calisirim, iyi günler
Bir an Almanya sandım orada böyle bir sistem yok. Ek olarak ev sahibi demiş. İşletme ise kimlik bilgisi alma işlemi de konaklamaya gidince başlatır.
Aktif olarak bu günübirlik konaklama işi yapıyorum her yerde bu sistem var Airbnb müşterilerimiz içinde geçerli normal müşterilerimiz içinde Almanyada da var bu işi resmî yapan konaklama yapan her işletme yapar malasef Almanyada merdiven altı yemelere gitmiş olabilirsiniz.
arkadaslar her gecen gun yeni düzenlemeler yapiliyor ve kanunlar degisiyor veya gelistiriliyor, hersey olabilir, yani benim zamanimda yoktu suan neden var seklinde sasirmak dogru degil, veya o kisi yanlis biliyor demek de dogru olmaz, ayrica herkesde bu sekilde vs demek de yanlis olur

bircok faktor var yani, iyi günler