SİTE ÖZELLİKLERİ:- DA - PA Değeri: 29 - 46
- Google İndex Sayısı: +40.000
- Günlük Tekil Hiti: 15-25k
- Sitemizin Aktif Olduğu Süre: +5Y
- Sitemizin İçeriği: Haber / Blog
- News Kayıt Durumu: Var
- Link Türü: (Dofollow-Nofollow-Sponsored) isteğe göre hepsi seçilebilir.
- Tanıtım Yazısı Makalesini Kim Temin Edecek: Satıcı. Dilerseniz makul bir ücret karşılığında biz de yazıyoruz.
- Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak: SÜRESİZ!
- 3 Dofollow Link eklemesi yapabilirsiniz.
- Sınırsız görsel eklemesi
- YouTube video eklemesi
- Sosyal medya paylaşımları (aylık +5 milyon etkileşim)
- Sitedeki tüm tanıtım yazılarının kalıcı olacağını garanti etmektedir; mevcut içeriklerden hiçbir tanıtım yazısı kaldırılmayacaktır.
- Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Kredi Kartı / Banka Ödemesi
Milyonlarca ziyaretçiye ulaşan ve düzenli olarak güncellenen platformlarda yayınlanan tanıtım yazıları sayesinde;
- Marka bilinirliği artar.
- Google ve diğer arama motorlarında görünürlük güçlenir.
- Yapay zeka sistemlerinin markanızı tanıma olasılığı yükselir.
- İnternet üzerindeki referans sayınız artar.
- Doğal backlink kazanımı sağlanır.
- GEO (Generative Engine Optimization) çalışmalarına katkı sunulur.
Yapay zeka sistemleri genellikle tek bir kaynağa değil, çok sayıda güvenilir kaynağa dayanarak sonuç üretir. Bu nedenle markanızın farklı platformlarda yer alması, gelecekte yapay zeka destekli aramalarda daha görünür olabilmeniz açısından büyük önem taşır.
REFERANSLAR: * Garanti Bankası * Koton * Yolcu 360 * Vodafone .* +213 Özel şirket
Whatsapp: 0531 468 30 52
Kendisi ile 1 yıldan fazla süredir çalışıyoruz. Hem hızlı hem de nazik çözümler sunuyorlar. Emeginize saglık. Sitenin etkisi de gerçekten çok yerinde.
hocamla anlaştık Allah razı olsun baya ılgılendı sağolsun fayda göreceğimize inanıyorum rabbimin izniyle. Hayırlı satışlar bereketli olsun
Yıllardır link alımı yapıyorum. Forumda satılan backlink paketlerine verilecek parayla bu siteden link alsalar en az 10katı etki alırlar
Footer link alındı. Sitenize doping etkisi yaratacak çok sağlam bir site, tavsiye ederim.
33. sıradan 9. sıraya 2 hafta içinde geldi
Bir başka site için tanıtım yazısı alındı. Bu kadar faydalı olacağını tahmin etmemiştim
Tekrardan sipariş geçildi müthiş faydası oldu teşekkür ederim ilgisi için
siteniz eski veya yeni olsun kesinlikle öneririm. birkaç eski bir tane de yeni siteme aldım, faydası çok kısa sürede etki etti. alıp sizde birkaç gün sonra değerlerinizde oynama olduğunu görebilirsiniz. search console de ayna gibi ortaya çıkıyor.
kesinlikle alın veya arkadaşlarınıza söyleyin, yeni site kuran kişileri çok iyi anlarım, bir an önce heyecanla yükselmek isterler. ama sadece makale yazarak siteler yükselmez. ek dışardan biraz bir şeyler de yapmak gerekiyor.
bir arsanız var ev yaptınız ama güzel de yaptınız, sadece o sokaktan geçenler görür ilgilenirse alır veya bi tanıdığına söyler.
fakat reklam yani sağa sola haber verirseniz ki buradaki sağa sola haber vermek bu hocamızın konusundaki sitede yer almak, google ye bak bende burdayım demek gibi.
bol yükselişler...
%1000 tavsiye edilir.
Hızlı bir şekilde anahtar kelimede yükseliş elde edersiniz.
Sitenizin değerlerinde artış gösterir.
Hızlı indexlenmenize katkısı maksimum seviyededir.
@mentorperplexed; hocamızın sitesi gerçekten kaliteyi arayanlar için en kaliteli sitelerden bir tanesi.
Böyle mükemmel bir site için mutlaka yorum atmalıydım.