Merhaba ;

Php de kendi çapımda acemi bir web sitesini aktif ettim. hostinge yükledim ve cpanelden girişlerini yaptım. ancak yetersizim. aşağıdaki konularda siteye ekleme yapmak istiyorum.

1- ürün tanımlama ve seçenekli (a-fiyat, B fiyat, C fiyat gibi) fiyatlandırma , cari yönetimi ekleme, personel ekleme, kullanıcı tanımlama ve yetki tanımlama kısmı oluşturulacak.
2- ürün teslim girişi sayfası açılıp, ekle seçeneğine girildiğinde bu tanımlı ürünlerin isimleri otomatik gelecek ve yanında miktar giriş kısımları olacak. cari arama ile kayıtlı carilerden cari seçip adet miktarları yazılacak ve kaydedilecek.
3- ürün teslim girişi sayfasında bu işlemler tarih seçenekli raporlu gözükecek. +(artı) seçeneğiyle cariye tıklandığında detaylı girilen ürünler ve miktarlar görünecek ve yazdır seçeneği olacak.
4- ürün teslim etme (çıkış) sayfası açılıp, ekle seçeneğine girildiğinde cari seçildikten sonra ürün teslim almadaki ürünlerin miktarı değiştirilemeyecek şekilde otomatik gelecek. yanında kutucuk olup yeni ürün teslim çıkış miktarı girilecek. cari seçip adet miktarları yazılıp kaydedilecek.
4- ürün teslim etme (çıkış) sayfasında bu işlemler tarih seçenekli raporlu gözükecek. +(artı) seçeneğiyle cariye tıklandığında detaylı girilen ürünler ve miktarlar görünecek ve yazdır seçeneği olacak.
5- ürün teslim etme (çıkış) sayfasında tarih seçeneğinde toplu seçilip cari cari ayrı teslimat fişi çıktısı alınacak. ( Teslimat fişi kısmında en üste cari ve tarih olacak. alt kısımda: ürün adı - ürün devir miktarı - yeni ürün teslim girişi miktarı - ürün teslim etme(çıkış) miktarı - kalan miktar kısmı olacak. en altta teslim alan - teslim eden kısımları olacak. )
6- muhasebe sekmesinden; tarih tarih raporlama, yazdırma, excel ve pdf olarak kaydetme, ve pdf mail gönderme sistemi olacak.
7- ileride ürün teslim etme(çıkış) kısmına sms gönderimi ve muhasebe kısmına fatura kesme eklemek isterim.

Lütfen bu işi bilen, işi verilen zamanda bitirecek deneyimli arkadaşlarımın ulaşmasını rica ederim. pm'den ve whatsapp dan iletişim kurabilirsiniz.