Merhaba arkadaşlar,

Uygulamamıza, Youtube Trend Müzikleri çekmek için youtube-dl kullanarak Python ile verileri çekilebilir mi? Veya nasıl bir yol izlemeliyiz, bu konuda fazla bilgi sahibi değilim sizin bilgilerinizi yazılımcı arkadaşa aktaracağım bu yüzden. Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz.

This limit is for token which means total numbers of users who can request api. Please note that here user limit belongs to total users who are active and accessing token at the same time. The probability of exceeding limit of concurrent users at a time would be very low. Also this limit exceed every day.

( Bu limit token içindir, yani api talep edebilecek toplam kullanıcı sayısıdır. Lütfen burada kullanıcı sınırının, aynı anda aktif olan ve jetona erişen toplam kullanıcılara ait olduğunu unutmayın. Bir seferde eşzamanlı kullanıcı limitini aşma olasılığı çok düşük olacaktır. Ayrıca bu limit her gün aşılmaktadır. ) ;

Yazılımcı arkadaş üste yazılanı bana iletti ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bu yüzden bende Youtube DATA API v3 kullanmasını istemedim, alternatif birşey uygulayalım dedim ve farklı bir yol izlemesini istedim.

Bu sebeb'den bu konuyu açmış bulunmakdayım.