iag1327 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam, yatırım grupları ya da vip gruplar genelde aylık 100-300 tl arasında kira bedeli alıyorlar
keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam isterseniz size özel alım satım botu yapayım . Direkt stratejiye göre işlem yapan
Sonrasında botu kiralayabilir/satabilirsiniz
Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans amaçlı bana verebilirsiniz 😆
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda mesajım bulunsun.
songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spot işlemler üzerine sinyal sistemi olan ve ücretli hizmet sunan biri olarak çok iyi veriler varsa önce eğitim sonra paylaşım şeklinde düşünebilirsiniz. Bizim sistemimiz spot olduğu için farklı bir yolu var. Eğitim için ve varsa indikatör paylaşımı için herkese hitap edecek ya da belli bir kitleye hitap edecek şekilde bir ücretlendirme yapabilirsiniz. Bir diğer yol da aylık sinyal sınırı koyarak ( biz öyle yapıyoruz ) paketler koyabilirsiniz.
Cetin_Grup4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaldıraçlı işlemlerde bir kaç tavsiye vermek istiyorum.
Özellikle bilginiz ve tecrübeniz olmadan yeni başlayanlara bu tavsiyem kesinlikle bu kaldıraçlı işlemlere forex-kaldıraç ve btc kaldıraç dahil işlemler yapmayınız eğer durumunuz kötü ve para kazanmak istiyorsanız bu tarz şeylere bulaşmayınız normel bir yerde çalışmanız her zaman iyidir her ne kadar güzel kazançlar görünsede tüm bakiyeniz saniyeler içersinde sıfırlanabilirpiyasayı siz değil piyasa yapıcılar yönetiyor istediği gibi yükseltip istediği gibi dip yapıyorlar grafik fiyatına nereden girdiğiniz ise o an tamamen şans işi bir nevi kumar.
Borç para kredi vb. acil ihtiyaçlarınız ile bu tarz işlemler yapmamanızı şiddet ile öneriyorum sonradan başınızın yanmasını istememem. Ayrıca bir kazandırır ise üç kaybettirir o an kendinize hakim olamayabilirsiniz. Tüm bakiyeniz ile all in girip dip yapar LİKİDİTE'ye uğrasınız ki nice intihar ve ölümler bu tarz kaldıraçlı işlemlerden dolayı olmuştur Türkiyede ;; Uzak durmanızı tavsiye ediyorum.
Unutmayın kaybettiğinizde en yakınınız dahi sizi tanımaz.. Sağlıcaklar..

Konu sahibine ise bol kazançlar dilerim.
Spacor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ref var mı üstad
Aldığım yeni bazı işlemler. Pmden iletişime geçebilirsiniz.