Alern adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman bu söylediklerinden şöyle bir şey çıkarabiliriz. Her trade için bir sebebin var? peki. İvvoyu dinlemeden neden yargılıyorsun o zaman? Cidden yorum yaparken biraz geniş kapsamlı düşünmeyi deneyebilirsin. Teşekkürler...
Sizlerin trade için sebepleri varken İvvonun neden olmasın? ivvo tarafından hala bir açıklama gelmedi, hesabı açıldığı zaman eminim ki herkesi tatmin edecek bir şekilde açıklama yapacaktır.
Allah aşkına ne kadar savundunuz ya ilgili üye kendisini sizin kadar savunmamıştır. Bakın olayın temel nedeni yapamayacakları kadar iş almaları. Bunu biz biliyorsak kendileri bilmiyor mu? Bal gibi de biliyorlar. Ona rağmen bu kadar iş alıyorlarsa niyetleri iyi değildir . Siz istediğinizi düşünebilirsiniz benim olayım o kadar zaman geçti ve gördüğünüz gibi banlı değilim. Hesabımdaki eksi itradelerin hiçbirisi nedeniyle ban yemedim. Demek ki elma ile armut kıyası yapıyormuşsunuz şu an. Benim bıçaklanıp gasp edilmem elimde olan bir şey değildi ama arkadaşların yapamayacakları işleri alması kendi tasarruflarında. Lütfen arkadaşları savunmak ve övmek için yazacaksanız yazmayın çok övesiniz geldi ise numarası vardır arayın kendilerine övün.