Öncelikle çabanız için teşekkür ediyorum. O kadar uğraşıp açığımı bulmaya çalışmışsınız ama eksik kalmış. Biraz daha araştırırsanız o dönem hakkımda açılmış bir şikayet konusu da vardı ve gereken açıklamayı orada yapmıştım. Hatta moderatörler de o zaman geçmiş olsun herhangi bir ceza uygulamıyoruz itrader konusu da kullanıcıların insiyatifinde isterseniz kendilerine ulaşın rica edin kaldırmak isteyen kaldırsın kalanlara yapacak bir şey yok demişlerdi. Size de olayı özet geçeyim bu birkaç tanesi hariç tamamı yakın tarihlidir o dönem bir çok domaine teklif verdim çünkü ona göre param hazırdı. Ancak teklif süreçleri sonlanmadan önce gasp edildim ve telefonum, param, kredi kartlarım ki o zaman çok yüksek limitleri yoktu hepsini aldılar ve 3-5 gün hastanede yattım. Parayı da ödemeleri yapmak için bankaya götürdüğümden başka hiç param kalmadı. Haliyle de ödemeleri yapamadım. Bir Allah'ın kulu da çıkıp diyemez ki Adem bize ulaşıp itrade siler misin dedi diye yarattığım mağduriyet kendimce haklı sebeplerim olsa da başkalarına sıkıntı yarattığı için itradelerin profilimde kalmasını göze aldım kimseye de tek kelime ricada bulunmadım. En alttaki ise 20'li yaşlarımın başında olya çok hakim değilken ödeme yaptım ancak hesap numarasını yanlış yazdığımdan dolayı para askıda kalmış para benden çıktı göründüğü ve geri düşen bir para da olmadığı için karşı taraf yalan söylüyor diye düşündüm ve olay buradan böyle büyüdü.
Yani her gördüğünüz eksi itrade keyfi olmayabiliyor sonrasında baktığımda ise almak istediğim domainlerin tamamı zaten tekrar açık artırmadan satılmıştı. Bu nedenle tekrar ödeme yapıp da alma şansım olmadı.
senin eksi tradeler keyfi değil kişisel sebeblerden olabiliyorda ivvonun eksi tradeler o sebebten olamaz mı