hocam 100 ürün a tedarikçisi diğer 300 ürün b tedarikçisinde diyelim.
a tedarikçisinin ürünlerini onun adresini seçmen lazım. b satıcısı için olanları da onun adresi ile girmen lazım.
ürün yüklerken başta doğrusu ile yüklemeni öneririm. baya karışır işler sonra. hangi ürün hangi tedarikçinin diye.
(istediğin kadar iade adresi ekleyebiliyorsun sanırım)
birde kendimde yaşadığım şöyle bir sorun var. iade adresi doğru olmasına rağem trendyolun hatası yüzünden diğer başka bir iade adresime gidiyor ve sürekli karışıklık yaşayorum ( a adresi seçili olmasına rağmen c adresine, b nin seçili iken a adresine ). umarım sende olmaz. o nedenle tek adresi kendi evine vs al en temizi o.
yardım istersen pm atabilirsin.
bu işe başlamadıysan önermiyorum. Çünkü uzun soluklu bir iş değil. Sürekli birilerine bağlısın. Ürün yanlış gidebilir, kalitesini bilemiyorsun belki aşırı dandik, iade gelse baya zarar ediyorsun( git gel paraları minimum 60tl sen ödüyorsun) sattığın üründen karın 30tl diyelim iade geldi 30 gönderme parası 30 iade kargo ücreti toplam 60 tl zarar. edeceğin 30 kar da gidiyor. bir nevi 90 tl içerdesin. Sonra bu üründen sen 2 3 tane satacaksın ki sırf o ettiğin zararı telafi etsin. 3 . 4. satışında ancak kar edicen. tabi yine iade gelmez ise :/
sana güzel bir tavsiye piyasayı araştır düzgün 10 tane ucuza alıp iyi bir fiyata satabileceğin ürün bulursan bunları al ve öyle başla yoksa hiç bulaşma. zaten pasta çok daraldı.