Borakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya tartışmaya girmeyenler bu kısmı atlayabilir.

Hocam bu size son cevabım olacak bu konu hakkında, konunun asıl amacından daha fazla sapmasını istemiyorum. R10 üzerinde kimsenin elinde net istatistiksel veri olmamasına rağmen görülen bir gerçek var, bilgisayar kullanıcıları mobil kullanıcılardan kat ve kat daha fazla. Sizin konularınızı açtığımda (monitörüm 27") yazılar ekranımın %50'lik bir kısmını kaplarken ben sırf 1 başlığınız kadar alana iletişim bilgilerimi ve küçük bir yazıyı sığdırabiliyorum, üstelik aynı bilgisayarla ofise geçtiğimde (ofiste ekranım 15"'e düşüyor) de çok temiz görebiliyor ve okuyabiliyorum. Gece modu uyumluluğu demişsiniz, "diğer tasarımcılardan özenmiş" denmemesi için herkesin klasik arkayı png yapıp öne "şu an gece modundasınız" "şu an gündüz modundasınız" yazdığı olayı yapmamayı tercih ettim, ama gece modu uyumluluğuyla tasarımın arka planını kastediyorsanız da ona da cevabım var, eğer ben konu arka planını eklemeden sırf o kutuları ekleseydim beyaz temada daha da göz yoracaktı, sabit arka planda kalıp kullanıcılara daha rahat okunabilirlik sağlamayı ona tercih ederim. Teşekkürler.
Tamamdır hocam, madem herşeyi herkesten çok daha iyi biliyorsunuz, o zaman insanların görüşlerini sormak için konu açmanızın amacı nedir? Yemin ediyorum sizin konumuza girme amacım yeni üyesiniz destek amaçlı size iş yaptırmak olacaktı fakat konu tasarımını gördükten sonra sizin sorunuzu cevaplamak adına görüşlerimi bildirdim. Zaten bu üslup ve konuşma tarzıyla emin olun aldığınız 20 işten 1 tanesi negatif trade olacaktır. Şu anda savunmaya geçip bana sinirleniyor ve cevap verme gereği duyuyorsunuz fakat ben R10 da şu ana kadar yaşadıklarım adına tecrübelerimi ve müşterilerin nelere dikkat ettiğini söylemeye çalışıyorum. Forumda vakit geçirip tecrübe ettikten sonra beni tekrar hatırlayacak ve ne kadar doğru konuştuğumu ileride anlayacaksınız. Kesinlikle yerme gibi kötü bir niyetim yok. Zaten daha da kimseye yardım amaçlı görüşlerimi bildirmem, teşekkür ederim bir daha bunu bana hatırlattığınız için. İyi forumlar dilerim.