HP'de ısınma sorunu oluyor hocam senelerce hem ailemde kullananlar oldu hem ben kullandım. Ben bildiğim ve kullandığım markayı öneririm hocam, Lenovo'nun 2 modelini kullandım ve sorun yaşamadım. Windows konusunda da herkesin hali hazırda kuracak bilgisi yok hocam, konu sahibi bilmiyor ise süre daha da uzar. Tartışmamızın anlamı yok, zaten atılabilecek bütün modeller atıldı sanırım konuya (bu bütçe bandında), gerisi konu sahibine kalıyor. İyi günler.
lenovo ideapad 510 ve acer laptoplarini senelerce kullandım, ısınma problemi lenovoda da mevcut acerde de hpde de uzun süre oyun oynarsanız tabiki ısınır yüksek özellikli laptop değilse buna ek olarak ikisininde pili 2. yil dolduktan bi kac ay sonra tamamen bitti burada acere tost makinası demeniz ve hiç kullanmadan ön yargılı söylemeniz abartı her modeli farklı ekran kartlı her laptop biraz kalın olmak zorunda ancak özelliğe sıra gelince o paraya daha yüksek özellik almak varken RTX yerine Gtx tavsiye bile edilemez ben önerimi yaptım linkimide paylaştım konu sahibi tercih edebilir özellikleride kiyaslayarak başka sorun yoktur, iyi forumlar...