miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acer tost makinasımı? kaç defa kullandınız bu bilgisayarı? windows süre kaybı ve masraf dediğinize göre bu işlerden anlamıyorsunuz, laptop'da m2 olduğundan max 15dk sürer windows key alsanız 50-100 lira ve bu iş tamam hadi onuda bilmiyorsunuz bir bilgisayarcıda 100₺ ye halledebilirsiniz en azından 3050ti'lı laptopunuz olur. gtx1650 laptop kaç yıl öncenin laptop'u önermeniz bile saçma 10k bile verilmez eski nesil laptop'a madem acer'i begenmiyorsunuz buyrun hp;

https://www.amazon.com.tr/HP-Pavilion-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i5-11300H/dp/B09YJ1ZKG5/ref=mp_s_a_1_1?keywords=rtx%203050%20ti%20laptop&q id=1675503463&sr=8
HP'de ısınma sorunu oluyor hocam senelerce hem ailemde kullananlar oldu hem ben kullandım. Ben bildiğim ve kullandığım markayı öneririm hocam, Lenovo'nun 2 modelini kullandım ve sorun yaşamadım. Windows konusunda da herkesin hali hazırda kuracak bilgisi yok hocam, konu sahibi bilmiyor ise süre daha da uzar. Tartışmamızın anlamı yok, zaten atılabilecek bütün modeller atıldı sanırım konuya (bu bütçe bandında), gerisi konu sahibine kalıyor. İyi günler.