Sizin tasarımlarınızda var mı hocam? Sizinkileride görseydik bir keşke

, arkadaşın tasarım konusuna çoğu kişi konu tasarımını vs. beğendiğini söylerken sizin bu yorumu yaparken ki çekememezliğiniz nedir
Hocam benim asıl isim SEO uzmanlığıdır, arkadaş da neden iş yakalayamiyorum diye konu açmış ve kişisel görüşümü söyledim. Hiç reklam dahi vermememe rağmen haftalık 8-10 kişi iletişime geçiyor tasarım işleri için. Geneli de konu tasarımından geldiğini söylüyor. Arkadaşın konusuna baktığımda konu tasarımı mobil uyumlu değil, mobilde yazılar çok küçük, PNG olarak yapıp gece gündüz uyumu sağlamak yerine siyah üzerine yazılar yazıp fotoğrafı direk yapıştırıp konu tasarımı olarak koymuş. Ben sadece görüşlerimi bildirdim, aynı kulvarda olmadığım, neden iş bulamiyorum diye konu açan yeni bir üyeyle neden bir cekememezligim olsun? Ben sizin buradaki savunmanızı anlayamadım asıl. Neyse hocam, madem herkesin görüşlerini kaldiramiyorsunuz o zaman neden konu açılıyor? Neden görüşler soruluyor? Ben görüşümü belirttim ve forum kültürü gereği herkesin birbirinin görüşüne saygı duyması gerekiyor. Ben de sizin görüşlerinize saygı duyuyorum, yalnızca açıklama yapmak istedim. İyi forumlar dilerim.
Konu tasarımının mobilde gözüktüğü hâli: