@İVVO; 'nun birden fazla şikayet konusuna bakan ve forumdan uzaklaştıran kişi olarak gördüğüm, d0landırıcı olmadıkları. Anlaşmazlıklarda üste çıkmaya çalışmıyorlar, hatalarını kabul ediyorlar. Ancak Coşkun Bey'in de dediği gibi, hesapsız gidiyorlar. Yapamayacakları ya da yetiştiremeyecekleri işleri kabul edip ödeme alıyorlar. Daha sonra evdeki hesap çarşıya uymayınca iade yapıyorlar. Ancak atladıkları bir şey var; herkesin vakti değerli. İnsanların umuduyla ve zamanıyla bu şekilde oynanmamalı. Bu arkadaşların bir gün mağduriyetleri gidereceğini tahmin ediyorum. Umarım o gün, yaptıkları hatalardan tamamen ders çıkarmış olurlar.
Ben buna katılmıyorum hocam evet belki yaptıkları yasal olarak dolandırıcılığa girmese de bence dolandırıcılıktır. Zamanımızı çalıyor ayrıca topladığı paralarla yatırım yapıp enflasyon karşısında ezilen TL olarak işler ciddiye binip de mahkeme vs konuşulmaya başlayınca aldığı rakamı iade etmek iyi niyetli bir hareket değildir. Herkes aslında kötü değiller ama iş yükünü kontrol edemiyor demiş ama ben ortada iyi niyetli hiçbir şey görremiyorum. Ortada organize bir grup var ve bile bile suç işliyorlar.
Konuyu açan arkadaş ise ne yapmayı amaçlıyor anlayamıyorum reklam mı yapıyor. Yoksa bir arkadaşın dediği gibi saf bir arkadaş da kandırdılar ya forumda bizi yanlış anladılar günahımızı aldılar haksız ban yedik onları mu kurtarmaya çalışıyor ama yaptığı yanlış.
Ayrıca net hatırlayamadım ama bu çok büyük bir meblağ gibi gösterdiğiniz tutar XXX.XXX TL ise çok bir para değil malum TL'nin değeri gün geçtikçe düşüyor. Yani bak ben bu devasa bütçeli işi bile güvenip bunlara verdim siz de verebilirsiniz imajı çizmeniz mantık sınırları içerisinde değil.