Merhaba arkadaşlar, aslında böyle konuları pek beceremem ama manevi desteğe ihtiyacım var.
bir çok web sitem vardı ve bir kısmını sattım / devrettim.
Şuan bir kaç web sitem var ama benim için önemli olan blog sitem.
Çok ciddi emekler verdim ciddi anlamda otoriter bir site haline geldi Google de de ön sıralara gelmeye başladı. Yaklaşık 130 makale var. Bunların bir kısmını yazdım ve büyük bir kısmını da yazdırdım. Makaleler 600 / 2000 kelime arası.
footer link ve tanıtım yazılarını olabildiğince az almaya çalışıyorum çünkü ciddi anlamda benim için değerli.
Sorun şurada 3 gündür hevesim kaçtı gibi. Hiç birşey yapmak istemiyorum. Bunu nasıl aşabilirim, daha önce bunu yaşadığımda siteleri sattım ama bunu satmak ta istemiyorum çünkü bir siteye ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptım, iç SEO, dış SEO vs vs., News, adsense.
Bu forumda benim logomu da sen yapmıştın üstad azimle her şeyi basarirsin halen o konuda sana teşekkürlerimi iletiyorum sen başarının anahtarısın zaten anahtarı başkasına vermeye gerek yok sadece biraz sabret benden büyüksün ama alanında en başarılı isimlerdensin adsensde başarılı birisi olduğunu da net şekilde biliyorum :/ emeğin karşılığı yakında gibi geliyor bana uzak değil.