Merhabalar ben Osman. Yaklaşık 7 yıldan bu yana web teknolojileri ilgileniyorum. Bugüne kadar Wordpress, HTML ve CSS kullanarak yüzlerce site oluşturdum. Kurulum başta olmak üzere, müşterilerime bakım, onarım, optimizasyon, çeşitli servislerin entegre edilmesi, taşıma ve host işlemleri, arama motoru optimizasyonu, içerik girişleri, sosyal medya, Google Analytics, Adsense, Ads gibi daha pek çok servisle bağlantıların sağlanması konusunda destek sağladım.
İki yılı aşkın bir süredir bu konudaki ilgimi başka bir boyuta taşımak adına çalışmalar yapıyorum. Bu süreçte backend tarafında Java, Spring Boot, PostgreSQL, MongoDB gibi teknolojiler kullanarak çeşitli projeler geliştirdim. Aynı şekilde, önceki web çalışmalarımdan ileri gelen HTML, CSS ve Javascript konusundaki bilgilerimi tazeleyerek, Bootstrap, React.js gibi kütüphaneleri öğrendim.
Hali hazırda bu alanlarda kendimi daha da geliştirebileceğim ve bildiklerimi aktif olarak kullanabileceğim bir iş arayışı içerisindeyim.
Java
Spring MVC
Spring Boot
PostgreSQL
MongoDB
Hibernate
OOP
Design Pattern
HTML
CSS
Bootstrap
Javascript
React.js
Dileyen olursa şahsım ve çalışmalarım hakkında daha detaylı bilgiler verebilirim.
İyi forumlar.