gokhanimre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin dolandırdı dediğiniz mantık nedir? bence saçma yorumlar yapmayalım adamları savunmuyorum kesinlikle ama işleri patlattıkları doğru çok fazla iş aldıkları için patlattıkları konusunda eminim hemfikirizdir kendileri iadeleri sağladıklarını zaten söylüyorlar. *********** yaftası yapıştırmayı doğru bulmuyorum öyle bir durum olduğuna inansaydım emin olun ben çalışmaya başlamazdım öncelikle
Başınıza gelmediği için zaten böyle rahat konuşuyorsunuz hocam, belki adam son 3 binini attı kaç gün onun için bekledi bilemezsin. Sen dolandırılmadın diye burada onların geri dönüşü için bile isteye rica üzerine konu açtığın çok belli, iadeleri hepsi gerçekleştiyse zaten çoktan şikayetler geri çekilip geri gelmişti.

Bu işin iş tarafını bilmiyorsalar yapmayacaklar, ben en ufak işimde bile parayı 1 hafta kenara atıp unutuyorum bir yanlış yaparım, bir şey olurda iadesini atmam için parası hazır olsun maksat mahçup olmayalım diye. Adamlar kaç kişiyi dolandırırken dolandırdıkları parayı yeni taşındığı ofise yatırmışlar, birde gelmiş onları savunuyorsunuz neyse arkadaşınızla size başarılar