Bir çok konuda beni aydınlattığınız için sonsuz teşekkür ederim. Aldığımız saldırı tam olarak oyunun kullandığı paketler ile 1'e 1 aynı şekilde geliyor bu yüzden de firmaların bir çok kısmı engelleyemiyor engelleyebilen 1 firma var oda Egemen hosting fakat onda da uptime oranım ciddi anlamda düşüş yaşadı yani her gün sunucuya restart atmak zorunda kalıyorum. Bulunduğum oyunda ki sıkıntı taraf ise şu Client kullanımına oyuncular ne yazık ki alışkın değil bu söylediğiniz Minecraft veya Fivem gibi oyunlarda zaten çok yaygın olarak kullanılıyor ama MTA:SA'da malesef bu yaygınlık yok hatta Türkiyede kullanan 1 oyun serveri bile yok. Şuanda kullandığımız VDS DGN veri merkezinde barınıyor bahsettiğiniz Turkcell veri merkezi DGN kadar sağlam hizmet verebilir mi? Zaten ben şahsi kullanım için barındırma hizmeti yaparım eğerki yaparsam ticari bir faaliyet olmaz sadece 1 server barındırmaya bırakırım.
Rica ederim.
Turkcell daha iyi korur veya daha iyi koruyamaz diyemem. DGN oyun koruması olarak firewall hizmeti veriyor ve belli portlarda aktif koruması var. Bu konuda Turkcell önerim sizin bir yatırım yapmanız ile ilgiliydi tamamen. Turkcell DDoS + sizin ürünler dedim. Detaylı bilgiyi Turkcell'e sorarak alabilirisniz. Koruma detayları hakkında bilgim bulunmuyor ancak DGN kadar iyi koruyabileceklerini sanmıyorum.