Merhabalar, konu ilgilenmek istememeleri değil.
Aldığınız saldırılar sadece sizi değil tüm networkü etkileyeceği için firmalar doğal olarak size teklif vermek istemiyorlar. Diğer müşterileri uptime düşmesi gibi sorunlar yaşacağı için ve bu saldırının nerede, ne zaman hangi uygunlukta geleceği belli olmadığı için saatlerce network down kalabilir. Bu durumda o firma için büyük sıkıntılara yol açar.
Burada yatırım yapması gereken sizsiniz gibi görünüyor. Kendiniz firewall cihazı ve sunucu alıp ücretli olarak yapılandıracaksınız.
Turkcell veri merkezlerinden birisinde barındırabilirsiniz. Hem hat ucuz hemde ücretsiz 10G port veriyorlar. Turkcell DDoS hizmeti + mikrotik ve fortinet gibi cihazlar network önüne koyarak bir çok saldırının önüne geçebilirsiniz
ANCAK
Oyunun kullandığı paketler ile 1-1 aynı paketleri göndererek saldırı yapma kabiliyetinde olan insanlar da mevcut. Bu durum da yine sorunlar yaşarsınız.
Eğer ki size özel bir client yaptırma imkanınız olursa oraya bir hash kod eklenir ve firewall cihazı o hash kodu çözer eşleşme olur ve portu o kişiye açar bu yöntem ile %99 bir koruma sağlayabilirsiniz.
Bir çok konuda beni aydınlattığınız için sonsuz teşekkür ederim. Aldığımız saldırı tam olarak oyunun kullandığı paketler ile 1'e 1 aynı şekilde geliyor bu yüzden de firmaların bir çok kısmı engelleyemiyor engelleyebilen 1 firma var oda Egemen hosting fakat onda da uptime oranım ciddi anlamda düşüş yaşadı yani her gün sunucuya restart atmak zorunda kalıyorum. Bulunduğum oyunda ki sıkıntı taraf ise şu Client kullanımına oyuncular ne yazık ki alışkın değil bu söylediğiniz Minecraft veya Fivem gibi oyunlarda zaten çok yaygın olarak kullanılıyor ama MTA:SA'da malesef bu yaygınlık yok hatta Türkiyede kullanan 1 oyun serveri bile yok. Şuanda kullandığımız VDS DGN veri merkezinde barınıyor bahsettiğiniz Turkcell veri merkezi DGN kadar sağlam hizmet verebilir mi? Zaten ben şahsi kullanım için barındırma hizmeti yaparım eğerki yaparsam ticari bir faaliyet olmaz sadece 1 server barındırmaya bırakırım.