phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişi bilmeden yazmış alıp götürmezler borç yazar borç hemen cıkmaz sonradan cıkıyor onun dışında çevirmede tutanak tutarlar elinde 15 gün içinde yazılmış tutanak varsa onu gösteripde geçersin onun dışında polisler zaten genelde tutanak tutmak ile de uğraşmıyor.
Otel konaklamaları uçak da vs. hiç bir sorun yaşamazsınız hiç bir polis bir otelde kapınıza gelmez hiç bir uçağa binerken sorun olmaz yurt dışına çıkarken sorun olmaz

ben 4 5 yıldır aynı durumdayım hiç bir sorun yaşamıyorum max havalimanı girişinde ki çevirmede 2 dakika tutanak tutuyorlar imza atıyorum devam ediyorum bu kadar.

Otelde kapınıza polis falan gelir diyen arkadaşlar hikaye anlatıyor ben böyle sanırım sonsuza kadarda dururum gibi görünüyor bedelli kaçaklara vurmuyor vursa bile çuvalla para açıkası pek bir esprisi yok gitmenin
Yaşınız kaç bilmiyorum fakat şuanda belki o durumları kaldımış olabilir yada bedelli yasası çıktığı için bu durumuda kaldımış olabilir fakat gtb yapıldıgında otal konaklamarında polis otele gelirdi.Bunu 3 tane ardkşımla birebir yaşadım. Siz yaşamadınız diye kesin konuşmanız yanlış