Celilzzers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@uckan; hocamız Türkiye'de sayılı wordpress geliştiricilerinden biridir. Wordpress konusunda sahip olduğu bilgiler gerçekten çok değerli. Geliştirdiği temalar harika özelliklere sahip ve piyasaya yeni soluk oldu. Kaç senedir kendisini forumda görüyorum hiç muhabbetimiz olmasa bile konu altlarında verdiği yanıtlarından kendisinin nasıl bir insan olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Böylesine değerli bir hocamıza karşı saygı duymak yerine ekran görüntüsü atıp "böyle bir tablo karşısında" diye saygısızca ithamlarda bulunmanızı hiç yakıştıramadım normalde sevdiğim insanlardınız ama bu konudaki tutumunuz çok hoşuma gitmedi. Çünkü hocamız kendi temaları üretiyor, siz ise dışarıdan aldığınız ürünü pazarlıyorsunuz. Bir şeyi üretmek ayrı pazarlamak ayrı bunu geçiyorum her ne olursa olsun... Yenilik getirmeye çalışan, sürekli güncelleme yapıp temalarını geliştiren ve hazıra konmayan insana saygı göstermek gerekli diye düşünüyorum.
Celil biz çift hesap takılmıyoruz maalesef, o yüzden 1 hesaptan ayrı diğer hesaptan ayrı konuşamıyoruz.

Ben kime saygı gösterilir kime gösterilmez onu da bilecek yaştayım, 19 yaşında değilim.

Kendisinin zamanında tema ve eklenti işi yaptığımız için bizi ağır itham etmişliği var, hatta bu olaydan ceza puanı da yedi. O yüzden ben kime ne zaman ne konuşacağımı çok iyi biliyorum.