Celilzzers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimi haklı görürsem onu savunurum. Sırf sevdiğim biri diye hatasını yanlış ithamlarını savunacak değilim. Özellikle sevdiğim insanın hatası varsa da bizzat yüzüne söylerim.
Bir insanı seviyorum diye her söylediğine doğru diyecek değilim. Ben seni hala severim ancak bu konuda geçen muhabbet benim hoşuma gitmedi ve bunu belirttim.

Ortada tek kalemle silme vs. durumu yok. Ben haklı olanın hakkını savunurum.

Şu konuda haklı olabilirsin, "saygısız" kelimesi yanlış olmuş olabilir veya ağır olmuş olabilir hatam varsa affola.
Bu konuda sevmediğim tek olay ithamlarınız ve söylemleriniz. Emin olun dışarıdan çok ama çok yanlış görülebiliyor.

Yazdığım cümlelerin hiçbirinde sizi aşağılayacak veya hakaret edecek cümle yok. Sadece yaptığınızı "saygısızca" olduğunu ifade ettim.
Eleştirilere karşı açık olmak gerekiyor. Her neyse "stratejiden yoksun deneyimsiz" bir birey olduğumuz için söylediklerimin pek önemi yok.
şöyle şeyler yaşadım sana bi anlatayım

forum içi samimi yorumlaşmamızdan sonra bi arkadaş bana whatsapptan ulaştı.
neyse fikir alışverişi yaparız dedi. buna her zaman açığım. sonra sohbet biraz ilerleyince, hatta beraber proje yürütebiliriz falan dedi. müsaitsem olur dedim.

iş yoğunluğumdan o kadar müsait olamadım ki mesajlarına bile geç dönüş yaptım. sonra bu arkadaş benle iletişimi bıçak gibi kesti. olabilir haklıdır belki gerekli ilgiyi gösteremedim.

sonra ne oldu biliyomusun? hiç öyle değilmiş gibi hareket ederek beni açtığım konularda iğnelemeye başladı. saçma sapan troller yapıyodu.
niyetinin hiçbi şekilde kötü olmadığını söylerdi sorsan.

sürekli paylaşım yaptığım için bi konumda "tamam moderatörlüğü hak ettin" gibi ince ayar giydirmeler yapıodu. ama gerçekten hakkını vercek kadar ince.
bu kişi forumdan şimdi ismini vermicem.

olay örgüsü değişebilir ama sonuçta benzer davranışları sende de gördüğüm için açık konuşmak istiyorum.

youtube videolarımda veya paylaşımlarımda ayarı kaçık trollerinin bilinçaltındaki yansıması umarım bu minvalde değildir.
niyet okuması yapmak istemiyorum ama bugünki yorumunu yapmayana kadar sendeki değişiklikler de hissediliyodu.

mühim değil, yaptığım pazarlama zoruna gidiyosa yada davranışlarımı tasvip etmiyosan ben inanki ne eksilir ne de artarım aklında olsun. şimdi bundan sonraki trollüklerinde 2 kere düşünürsün
hadi selametle kal kardeşim