Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim çözemediğin, bilmediğin şeyler var ama yine de yorumda bulunmuşsun bari cevap vereyim

@uckan; hocamızda farklı görüşte olduğumuz kadar da ortak görüşlerimiz var. hatta bizi yanlış tanımışsın ki, çok defa ürettiği temaları önerdik. türkiyenin gururu olabilecek temalara sahip olduğunu söyledik
sen bilmezsin tabi ama kendisi bilir. hatta daha dün sohbetleştik

yani sadece gördüğün kadarıyla yorumlayarak "saygısız" falan söylemlerini önce ben sana yakıştıramadım.
danışıklı dövüşün ne olduğunu bilmemen yada stratejiden yoksun deneyimsiz gözlemlerinle bizi "sevmediğin insanlar" kefesine de koyabilirsin keyfin bilir.

doğukanın paylaştığı tablo polarizasyondur. insanları iki seçenekle sınırlandırmanın etkilerini bilmiyosun.

neyse öyle veya böyle bizim ufuk hocayla "aşık atışması" dediğimiz şeyi anlamadan bi kalemde bizi silmen de ne bileyim. sen yapma bari celil
senle de sohbetlerimiz oldu iyi niyetlerimizi ve katkılarımızı görmene rağmen illa bi hakkaniyet elçisi olmak istiyosan ol bakalım
Ben kimi haklı görürsem onu savunurum. Sırf sevdiğim biri diye hatasını yanlış ithamlarını savunacak değilim. Özellikle sevdiğim insanın hatası varsa da bizzat yüzüne söylerim.
Bir insanı seviyorum diye her söylediğine doğru diyecek değilim. Ben seni hala severim ancak bu konuda geçen muhabbet benim hoşuma gitmedi ve bunu belirttim.

Ortada tek kalemle silme vs. durumu yok. Ben haklı olanın hakkını savunurum.

Şu konuda haklı olabilirsin, "saygısız" kelimesi yanlış olmuş olabilir veya ağır olmuş olabilir hatam varsa affola.
Bu konuda sevmediğim tek olay ithamlarınız ve söylemleriniz. Emin olun dışarıdan çok ama çok yanlış görülebiliyor.

Yazdığım cümlelerin hiçbirinde sizi aşağılayacak veya hakaret edecek cümle yok. Sadece yaptığınızı "saygısızca" olduğunu ifade ettim.
Eleştirilere karşı açık olmak gerekiyor. Her neyse "stratejiden yoksun deneyimsiz" bir birey olduğumuz için söylediklerimin pek önemi yok.