kci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam milyona yakın diyeyim. Ben kendimi kurtarabilsem devamını bir şekilde getirmeye bakacağım ama yapamıyorum şu an.

Rabbim hepimize yardım etsin hocam, inşallah bir şekilde atlatmaya bakacağız.

Etrafımda birkaç kişi aynısını söyledi hocam. Avukatlık olursam iş yerim direkt kovuyormuş, öyle kişileri çalıştırmıyorlarmış. Savaşmayıp kaçmasını da bilirim ama bunu yapmıyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir tane bankaya borcum çok fazla, o da yapılandırmaya gitmiyor. Yeni kredi verelim diyorlar saçma bir şekilde.
sana o zaman bir tavsiye borçlu sen isen, üzerine kayıtlı ev arsa araba vs gibi şeyler varsa bir an önce devret, v yoksa haciz vs koyarlar üzerine çok sadece maaşına haciz gelir ileride. onunda zaten belli kısmını alabilirler.
ama yinede bankalara bulaşmadan eş dostan para toparlayıp borçları kapatman gerekir. yada borçlarını kapatabilecek envarterlerini satıp borçtan kurtulmandır.
öbür türlü her çektiğin kredide faiz yiyeceksin. daha çok batacaksın. ve daha çok üzerine hukuki olarak gelecekler.

bir avukat ile görüşüp daha iyi bilgiler alarak önlemini alıp yapılması gerekenleri yapabilirsin.
Allah yardımcınız olsun.