yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu diyorum ki bu platformda birileri kural ihlali yapıyor, siz ne diyorsunuz.

Biz de kural ihlali yapalım yani size göre. Güzel fikirmiş, ben neden düşünemedim acaba bunu?

Sizin sektörünüzde yer alan bazı firmalarda bu platform üzerinde kural ihlaline girdiği zaman sitem etmeyin ama.

Hayırlı kazançlarınız olsun.
Öncelikle biraz sakin olmanızı tavsiye ederim neticede birlikte fikir paylaşımı yapıyoruz. Zaten bizim sektörümüzde rekabet forum ortamında üst seviyelerde. Ayrıca biz forumda aktif satış konusu olan bir şirket değiliz.

Benim demek istediğim; siz kişilerin satış stratejilerine değinmişsiniz. Bende diyorum ki; eğer X hizmetin satışını yapan bir şahıs/şirket bu taahhüdünü yerine getirebiliyorsa, demek ki bunu birçok kişi yerine getirebilir. Eğer yerine getiremeyecek problemler oluşacağını ön görüyorsanız zaten bu hizmeti sunan kişiler bir mağduriyet oluşturacaklar.

Forum eğer X TL gibi bir taban fiyat varsa ve kişiler forumdan link ile sitelerine yönlendirme yapıyorlarsa bende bunun etik olmadığını ve kural dışı olduğunu düşünüyorum. Ama kişilerin hizmetlerini hangi koşullar ile satacağı konusu benim dikkatimi çekmişti ve o konuda yorumumu paylaştım.

iyi forumlar.