Allah kolaylık versin hocam umarım çözüm bulursun nasıl çalınmış ya orası garibime gitti.
Sağ olun hocam. Bir yerde harcama yaptıktan sonra muhtemelen düşürdüm ve o şekilde çalındı hocam.
Benimde sigara alırken biriyle kartlarım karıştı 😅 şaka gibiydi kendi kartım gibi harcama yaptım kendiside benim gibi harcama yapmış hiç fark etmedim cafede otururken kart yıpranmış gibiydi baktım bana ait değil
Dediğiniz gibi en ufak tekellerde dahi kamera bulunuyor ordan yola çıkarak oturup anlaştık kasıtlı bir durum değildi tabiki bizimki umarım zararınız giderilir
Sağ olun hocam. İlginçmiş, sizin olay da 😅
Eğer eşkali tanınan, bölgedeki polisler tarafından bilinen bir şahıs ise kameralardan hemen bulunur.
Ama biliyorsunuz ki maalesef yüz tanıma gibi bir sistem söz konusu değil öyle filmlerdeki gibi

Hırsız bulunduğunuz bölgede yaşamıyorsa bu da süreci uzatacaktır.
Girdiği, alışveriş yaptığı mekanlarda her hangi bir kendisini ele verecek bir durum oluştuysa o da süreci kolaylaştırır.
Örneğin Migros markete alışveriş yaparken Migros kartı için telefon numarasını paylaşması gibi.
Hırsız önceden sabıkalıysa ve benzer suçlara karıştıysa bulunması daha kolay olur.
Ama polisin bu süreçte elindeki imkanları ne kadar kullansa da ortada onu ifşa edecek bir durum yoksa uzar durur bu olay.
Edit: Geçmiş olsun demeyi unuttum, bu arada Banka bu durum içi ne diyor? Belki mağduriyeti karşılamak adına bazı şeyler yapabilirler.
Teşekkürler hocam, banka ile görüştüm, bilgi dışı işlem olarak bildirin değerlendirilip dönüş yapılacak dendi. Ben de uygulama üzerinden yapılan ödemeleri bildirim sadece.