brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para account sahibine yatar upwork uzerinden belli bir limite kadar vergi yok ama cok buyuk meblaglara ulasinda vergi odemesi cikar tabi ... site surekli her islemi takiptedir musteri onaysiz kurus alamazsiniz isterse icerde 1 milyon $ olsun ... upwork kullaniciyi ansizin mulakata cagirabilir katilmak zorunda yoksa hesap zaten donduruluyor mulakat sona erene kadar siteyi sadece site uzerindeki camerali karsinizda sizi mulakat yapan kisilerin cogu gercekten iyi yazilimci beni 1 senedir kimse rahatsiz etmiyor ama her an cagirabilirler simdiye kadar idare ettim.yazilimci degilim onlarla mulakat yaparken ayni zamanda yazilimcida dinliyor bana hizlica cevap yaziyor Ben onu okuyup cevapladim tamamen profosyonelce

Hesap satma yok aylik kiralanabilir
Şimdi Siz o adamın hesabını kiralık mı kullanıyorsunuz hocam?

Biraz daha detaylı benim anlayabileceğim şekilde anlatabilir misiniz hocam?

Şimdi Siz adama bildiğim kadarıyla her ay para gönderiyorsunuz ve bunun karşılığında adam da Size para mı kazandırıyor kendi hesabından biraz kafam karıştı benim. Bu arada ben Azerbaycandanım hocam bazı kelimeleri anlamayabilirim kusura bakmayın. Biraz benim kafam karıştı o yüzden diyorum. Yani şu an Siz birşey yapmadan adam Size para mı kazandırıyor?