haysebeyse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, desteğe yazdım aradılar beni 1 hafta içerisinde değişiklik oluyor dediler ama süre uzadı da uzadı. Siz de desteğe yazın belki bir yol bulursunuz. Genelde arayarak cevap verşyorlar.
Yanıtınız için teşekkürler. Umarım sizin sorununuz da çözülür.

bymptzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebook chatten hatayı bildirin hocam
Bağlantı verebilir misiniz zahmet olmazsa? Çünkü doğrudan herhangi bir iletişim kanalı bulamadım.

dastaguir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni güncellemeden sonra sayfan kısıt yiyor, sayfa adı değişmen engelleniyor ama gözükmüyor bu ne sayfa kalitesinde ne ad değişen yerde bir engel çıkmıyor, kısıt yemiş olabilir.
Umarım kısıt durumu yoktur. Destek bağlantısını aldığımda Facebook'a yazıp durumu net olarak öğreneceğim. Buraya da yazarım. Cevabınız için teşekkürler.

nhtctn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün değiştirmeyi denediniz mi ?
10-15 gündür genel sorun vardı bugün düzeldi değiştirdim ben bir kaç tane.
Bugün değiştirme hakkım olmadığından kaynaklı maalesef deneyemedim. Umarım söylediğiniz gibi genel sorundan dolayı değişmiyordur. Sayfam kısıtlı olsun istemem.

gurk4nkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook sayfa adı değişikliği için belirli kurallar ve kısıtlamalar bulunabilir ve bu kurallara uymadığınız için onaylanmaması ve eski isim kalması mümkündür. Ayrıca, Facebook sistem hataları veya güncellemeler nedeniyle de bu sorunlar ortaya çıkabilir. Size önerim, Facebook destek ekibiyle iletişime geçerek bu durumu açıklık kazanmak ve çözmek için yardım almak olabilir.
Umarım sayfam bazında bir sorun yoktur... Yazdığınız ihtimaller gayet mantıklı, ilginiz için teşekkür ederim. İletişime geçeceğim.