Bak işte geldik aynı konuya, olay ortada olmak değil olay değer katmak, değer katmaya başladığınızda ortaya çıkmak zorunda kalıyorsunuz zaten.
Ben kameranın karşısına geçemiyorum diyemiyorsun da konuşup duruyorsun. Al bir kamera mikrofonda DEVELOPER'sın ya insanlara anlat bildiklerini bizde takip edelim seni, ama yok sen bildiğini anlattığında iş yapamazsın değil mi?
Udemy platformundaki istatistiklerim anlam ifade ediyor, senin için etmeyebilir.
Bu arada 166 yorumluk setin YT'den geldiğini varsayalım, YT'de de değer katıyorum, orada da tüm paylaşımlarım ücretsiz. Demek ki insanlar kayda değer görüyor ki takip ediyorlar.
Melih'in engellemesinin sebebi çok net, şuan bende engelleyeceğim mesela, seninle tartışmak bir şey katmıyor çünkü, değer katamıyorsun
Değer katmıyorum değil, bilgi paylaşmadığınızı sadece ego savaşı yaptığınızı dile getirdiğim için beni ignore ediyorsunuz

İki setiniz de ücretsiz önüne gelen kayıt olur o kurslara birşey ifade etsin diye. 166 geri dönüşüm olan bir setiniz var 3 bin küsürlük ss'niz bir anlam ifade etmiyor beyfendi

Ben ücretsiz bir eğitim çıkarsam onada o kadar kayıt gelir. Kayıt olanlar beğenmesede eğitimde kayıtlı kalmaya devam ediyorlar. Sizin bir eğitiminize 166 değerlendirme gelmiş birine 24. Nerede 3600?
Ben birşeyler paylaştım. 100 videoluk kanal sildim ben. Bu ülkede eğitim yada bir bilgi paylaşımı benim sektörümde değer görmüyor. Kamera karşısına çıkmak değil mesele. Aynı egoyu buradada gösteriyorsunuz. Beni kimsenin görmesine gerek yok. Benim ön plana atılmama da gerek yok. Bu ülkede milyona yakın developer var bir ben yokum
Birilerine birşeyi göstermek bana para kaybettirir kafasında değilim. Hala araştırma yapmadan hakkımda sallıyorsunuz. Siz ss gösterdiniz bende karşılığını verdim şimdi benim kimlere faydam dokunmuş aratın bakın. Boş muhabbetlere gerek yok.
Al sattan başka bir vasfınızı göremiyorum. O pazar pazar dediğiniz şeyde sadece birer karıncasınız.
Ondanda sizdende kurtulmak dileğiyle.