cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
se kullandım 1 yıl kadar rahatsız olmadım gayet güzeldi, şimdi 7 kullanıyorum o hep açık ekran yine pek bir şey değişmedi sanırım 8 e geçince her şey değişecek ama o da 49mm bende o kadar büyük sevmiyorum.
45mm var hocam 8de ben de onu düşünüyorum. Her zaman açık ekran olmaması rahatsız etmiyor muydu? Bir de mesela şuan

cvlkahmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz ozellikler kisiye gore degisir, buna takilmayin bence. Eger urunu kendi magazasindan ve yeni aldiysaniz degistirme sansiniz var. Ben de esime SE almistim, magazada ya begenmezse? diye sordugumda gelip degistirebilirsiniz dediler, degistirdik. Bu arada takilacaginiz en buyuk seylerden biri, sarj durumu. SE'nin sarji 8'e gore cok cabuk bitiyot. Bu da surekli sarj etmeniz demek ve can sıkıcı olabilir.
Ürünü apple ın online mağazasından aldım deneyip tekrardan kutusuna koydum sanırım 7 gün değişim hakkımız bulunuyor. Şarj kapasiteleri farklı mıymış hocam ben o kadar bilmiyordum, o kadar bir fark mı var? Siz ne ile değiştirdiniz SE yi? Aradaki 3 bin farka değer mi sizce?
Cevaplarınız için çok teşekkürler ☺