thealiyasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala soruma cevap vermediniz beyfendi. Kimsiniz? Neye göğüs geriyorsunuz? 12 Yıllık üyesiniz burada. 12 Yıl boyunca burada neler neler gördünüz nelere şahit oldunuz siz daha iyi bilirsiniz. O yanınızdaki eleştiriyi kabullenirim diyipte insanları engelleyen vatandaşa benden selam söyleyiniz. Hala karşılıklı sohbet teklifim geçerlidir kendisine.

Evet sorumu biraz daha genişletiyorum. Aydınlatın beni ve cahilliğimi. Yıllardır nelere göğüs gerdiniz? Eklenti satmak dışında neler yapıyorsunuz? Açıklayın aydınlatın buyrun sohbet edelim.

Benim gibiler derken beni kimseyle aynı kefeye koymayın. Ben ilk çıktığından beri o para kazandığınız CMS'de işi yapıpta birisine satış yapmadım. Yıllar öncesinde özel yazılım daha sükse yaptığı için bıraktım. Forumun ilk ve tek çok fonksiyonlu wordpress temasını ücretsiz şekilde dağıtan bendim.

Bugüne kadar benimle ticaret - sohbet - yardım vasıtasıyla iletişim kuran bir insan evladıda çıkıp hakkımda kötü birşey söylemez. Tanımıyorsun beni tanımadığın halde kalkıp beni başkalarıyla aynı kefeye koyuyorsun.

Tekrar ediyorum.

SİZ KİMSİNİZ?

Ben buyum, insanlara bildiğim noktalarda değer sağlamaya çalışıyorum.
Bende sana soruyorum sen kimsin?
Şu konuyu açana kadar 12 yıllık üyeyim seni hiç bir yerde bir şey paylaşırken, değer katarken görmedim mesela.

2 Kursta ücretsiz bu arada, YouTube platformunda veya kendi platformumda daha önce yayınladığım kursları saymıyorum.