WebAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahane değil hocam yemin ederim ya ben 24 yıldır 1 kız ile konuşmadım o derece özgüven sorunu var. Erkekler ile azda olsa rahat konuşuyorum. Benim yaşadığım yaşamadan bilemezsin.
Dostum aslında sen bu değilsin bu şekle gelmende muhtemelen ailenin payı %90 benide o şekilde yetiştirdiler inanmazsın bir yere misafirliğe giderdik annemin babamın suratına bakıp izin almadan konuşmazdım sofraya oturduğumda onlar gözüyle onaylarsa yerdim. Bu şekilde özellikle annemin bana nüfus ettiğini lise çağlarında fark ettim.Sürekli daha iyisini istiyor hiçbirşeyden memnun olmuyor en mutlu anımda huzursuz etmeyş başarıyordu. Mühendistlik kazandım şehir dışında kazandım diye yüzü bile gülmedi. İnanmazsın 14 yaşıma kadar annemin bana nüfus ettiğini ve amip gibi birine döndüğümü farkettiğim anda anneme kulaklarımı tıkadım sonuçta onlar eski çağ insanı hala bol paça pantolon eski tarz gömlekleri yakıştırıyor tabiki giymiyorum kendimi ona teslim etseydim şuan yıkık bir durumdaydım. Sende herkese karşı kulaklarını kapat kendi iç muhasebeni yap kendinde sıkıntı görüyorsan ki anlattıklarına göre bir sorun var ortada psikolojik destek al ve hayata başla kız, mız önemli değil benimde olmadı doğru dürüst kara kuru birşeyim ama bir erkek olarak para kazanmak şart. Önceden bir söz vardı parasız erkeği ancak annesi sever derlerdi şimdi oda yalan oldu parasız erkeği annesi bile sevmez. Para kazandığın anda özgüvenin gelecektir. kız, işleri felan tip, çene, boy pos baya faktör var bunlar için yapma. Hayatta kalmak için mücadele et.