Arkadaşların söylediği gibi, bir proje gördün ilerlemiş gözüne kestirdin dur marka başvurusu yapayım domaine çökeyim olayı çok saçma bir fikir.
Bunun örneğini ben geçen yaşadım bilmeden aldığım bir markaya ait domaindi adamlar itiraz ederken çuvalla belge bilgi ve araştırma hazırlamışlardı domaini geri alabilmek için üstelik adamlar paso reklam çıkıyorlarmış bilinen bir marka olduğu için bende konuyu uzatmadan üst mahkemeye taşımadan bıraktım.
Öyle 250 tl ye marka başvurusu yapıp milletin domainine çökme olayı yok. Marka olduğunu iddaa ediyorsan çok kuvvetli belge ve geçmişin olması lazım.
Bende şuan 2000 adet com.tr uzantılı domain var öyle olsaydı şimdiye kadar 100 tane itiraz başvurusu gelirdi ama 1 taneden başka gelen bir şikayet yok..