linki atmışssın eyvallah ta attığını incele yıllık ödemeli sisteme lifetime yazmışsın
Güzel kardeşim,
Satış konularımda gerekli güncellemeyi moderatörlerin direktifleri doğrultusunda yaptım.
Ürünlerimden kendi web siteme giden linkleri de kaldırmayı tercih ettim.
R10'da R10'un kurallarına göre hareket edeceğim. Hep de öyle yaptım.
Herkesin hareket etmek zorunda olduğu gibi.
Bir ürünü kendi websitemde kaç yıl süreyle satacağıma ben karar veririm.
Bu vaadi vermeye benim gücüm var! Sizin varsa siz de verin.
Benim müşterim benim ona vaad ettiğim sürede o ürünü kullanacağını bilir.
Eğer kullanamazsa para iadesi alacağını da bilir.
Ben satışını yaptığım ürünleri her yıl satmaya, belirttiğim lisans sürelerini vaad etmeye devam edebilmek için bu ürünleri satmaya ihtiyacım yok.
Ürünlerimin lisans yenileme ücretlerinin bütçesi bana diğer yaptığım işlerden zaten geliyor.
Kendi websitemde ÖMÜR BOYU diye sattığım ürünlerin kullanım süresinin 3 YIL ile sınırlı olduğunu her ürün de ayrı ayrı belirttim. Aşağıda örnek bir ürün ekliyorum.
Ki her bir ürünün içerisinde
ÖMÜR BOYU LİSANSIN AMACI VE KOŞULLARI diye bir linkim de mevcut.
Ayrıyetten satış yaptığım müşteriye de bu sürenin 3 yıl olduğunu söylüyorum.
1 yıl lisansım olduğu halde 3 yıl diye satıyorsam, o ürünü her yıl ben zaten hiç satmasam da yeniliyorum çünkü o ürünü kullanarak websiteler tasarladım. 50 Aktif referansım var.
Bu konuda kimseyi de mağdur etmedim. 3 yıl dediğim adam abi ürün çalışmıyor, güncelleme almıyor demedi, diyemez çünkü ben üstüme düşeni yapıyorum. Benim müşterilerim bunu zaten biliyor.
Bildiiğim işi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Ben kimseyle yarış halinde değilim. Herkesin yolu açık olsun.